
Ingredients:
250 gr de
xocolata fondant.
100 gr de
sucre.
200 ml de
nata per muntar.
4 ous.
100 gr de
mantega.

ELABORACIÓ:
Trossegem la
xocolata i la posem en un bol juntament amb la mantega.

El fonem al
bany maria o al microones, i ho barregem ben barrejat. Ho deixem
refredar una mica.

Mentre es
refreda, separem les clares dels rovells dels ous. Reservem els
rovells.

Muntem les
clares a punt de neu, i quan comencin a muntar, li afegim el sucre
lentament i sense deixar de remenar.

Un cop muntades les clares les reservem.

Muntem la nata i reservem.

Afegim els
rovells a la xocolata.

Remenem fins que es quedi tot ben incorporat.

Ara afegim
la nata.

Seguim barrejant amb moviments suaus fins que es
quedi tot ben lligat.

Finalment
afegim les clares a punt de neu.

I continuem remenant suaument fins que ens quedi una massa homogènia.

Ho guardem a
la nevera fins l'hora de servir-ho. Podem acompanyar-ho amb unes maduixes o fruits vermells.



Ingredientes: Ingredients:
250 gr de chocolate fondant. 250 grams of fondant chocolate.
100 gr de azúcar. 100 grams of sugar.
200 ml de nata para montar. 200 ml of whipping cream.
4 huevos. 4 eggs.
100 gr de mantequilla. 100 grams of butter.

Ingrédients:
250 grammes de chocolat fondant.
100 grammes de sucre.
200 ml de crème fouettée.
4 œufs.
100 grammes de beurre.

ELABORACIÓN:
Trocear el chocolate y poner en un bol junto con la mantequilla.
ELABORATION:
Chop the chocolate and put in a bowl together with the butter.
ÉLABORATION:
Hachez le chocolat et mettez-le dans un bol avec le beurre.

Lo fundimos al baño maría o en el microondas, y lo mezclamos bien mezclado. Lo dejamos enfriar un poco.
We melt it in the microwave, and mix it well mixed. We let it cool down a bit.
Nous le faisons fondre dans un bain-marie ou au micro-ondes, et le mélange bien mélangé. Nous le laissons refroidir un peu.

Mientras se enfría, separamos las claras de las yemas de los huevos. Reservamos las yemas.
While it cools, we separate the whites from the yolks of the eggs. We reserve the yolks.
Pendant qu'il refroidit, nous séparons les blancs des jaunes des œufs. Nous réservons les jaunes.

Montamos las claras a punto de nieve, y cuando empiecen a montar, le añadimos el azúcar lentamente y sin dejar de remover.
We mount the whites until stiff, and when they begin to mount, we add the sugar slowly and without ceasing to stir.
On monte les blancs jusqu'à ce qu'ils soient fermes, et quand ils commencent à monter, on ajoute le sucre lentement et sans cesser de remuer.

Una vez montadas las claras, las reservamos.
Once the whites are assembled, we reserve them.
Une fois les blancs assemblés, nous les réservons.

Montamos la nata y la reservamos.
We whip the cream and we save it.
On monte la crème et on la réserve.

Añadimos las yemas al chocolate.
Add the egg yolks to the chocolate.
Ajouter les jaunes d'œufs au chocolat.

Removemos hasta que quede todo bien incorporado.
Stir until everything is well incorporated.
Remuer jusqu'à ce que tout soit bien incorporé.

Ahora añadimos la nata.
Now we add the cream.
Maintenant, nous ajoutons la crème.

Seguimos mezclando con movimientos suaves hasta que quede todo bien atado.
We continue mixing with smooth movements until everything is well tied.
Nous continuons à mélanger avec des mouvements fluides jusqu'à ce que tout soit bien lié.

Por último añadimos las claras a punto de nieve.
Finally, we add the egg whites until stiff.
Enfin, nous ajoutons les blancs d'œufs jusqu'à ce qu'ils soient fermes.

Y seguimos removiendo suavemente hasta que nos quede una masa homogénea.
And we keep stirring gently until we have a homogeneous mass left.
Et nous continuons à remuer doucement jusqu'à ce qu'il nous reste une masse homogène.

Lo guardamos en el frigorífico hasta la hora de servir. Podemos acompañarlo con unas fresas o frutos rojos.
Store it in the refrigerator until serving time. We can accompany it with some strawberries or red fruits.
Conservez-le au réfrigérateur jusqu'au moment de servir. On peut l'accompagner de quelques fraises ou de fruits rouges.

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