
INGREDIENTS:
2
Pomes.
Sucre morè.
Canyella en pols.
1
Ou.
2 Bases de pasta de full.

PREPARACIÓ:
Pelem les pomes i les hi treiem el cor.

Les tallarem a daus molt petits i ho posarem en un bol.

Afegim el sucre morè.

Afegim canyella en pols segons el nostre gust.

Ho remenem ben remenat.

Estirem
una de les fulles de pasta de full i amb una cullera petita anem fen pilonets
amb la poma tallada. Els espais que queden entre pilonet i pilonet els pintem
amb ou batut.

Agafem
l’altre fulla de pasta de full i la posem a sobre. Amb compte anem marcant cada
pilonet i tallem amb un ganivet.

Amb una forquilla marquem tots els costats i pintem el farcellet amb ou batut.

Posem
una mica de sucre morè per sobre i cap al forn.

COCCIÓ:
20
minuts amb forn a 200º, previament escalfat.



INGREDIENTES: INGREDIENTS:
2 Manzanas. 2 apples.
Azúcar moreno. Brown sugar.
Canela en polvo. Cinnamon powder.
1 Huevo. 1 egg.
2 Bases de hojaldre. 2 puff pastry bases.

INGRÉDIENTS:
2 pommes.
Sucre roux.
Poudre de cannelle.
1 oeuf.
2 fonds de pâte feuilletée.

PREPARACIÓN:
Pelamos las manzanas y les quitamos el corazón.
PREPARATION:
Peel the apples and remove the core.
PRÉPARATION:
Pelez les pommes et retirez le cœur.

Las cortaremos en dados muy pequeños y lo pondremos en un cuenco.
Cut them into very small cubes and put them in a bowl.
Coupez-les en très petits cubes et mettez-les dans un bol.

Añadimos el azúcar moreno.
Add the brown sugar.
Ajouter le sucre roux.

Añadimos canela en polvo según nuestro gusto.
We add cinnamon powder according to our taste.
Nous ajoutons de la cannelle en poudre selon notre goût.

Lo removemos bien revuelto.
We remove it well scrambled.
Nous le retirons bien brouillé.

Estiramos una de las hojas de hojaldre y con una cuchara pequeña vamos haciendo montoncitos con la manzana cortada. Los espacios que quedan entre montoncito y montoncito los pintamos con huevo batido.
Stretch out one of the puff pastry sheets and with a small spoon we are making piles with the cut apple. Paint the spaces that remain between the pile and pile with beaten egg.
Étirez une des feuilles de pâte feuilletée et avec une petite cuillère, nous faisons des tas avec la pomme coupée. Peignez les espaces qui restent entre le tas et le tas avec de l'oeuf battu.

Cogemos la otra hoja de hojaldre y la ponemos encima. Con cuidado vamos marcando cada porción y cortamos con un cuchillo.
We take the other sheet of puff pastry and put it on top. We carefully mark each portion and cut with a knife.
On prend l'autre feuille de pâte feuilletée et on la pose dessus. Nous marquons soigneusement chaque portion et coupons avec un couteau.

Con un tenedor marcamos todos los lados y pintamos las porciones con huevo batido.
With a fork we mark all the sides and paint the portions with beaten egg.
Avec une fourchette, nous marquons tous les côtés et peignons les portions avec de l'œuf battu.

Ponemos un poco de azúcar moreno por encima y al horno.
We put a little brown sugar on top and baked.
Nous avons mis un peu de sucre roux sur le dessus et cuit.

COCCIÓN:
20 minutos con horno a 200º, previamente calentado.
COOKING:
20 minutes in an oven at 200º, previously heated.
CUISINE:
20 minutes dans un four à 200º, préalablement chauffé.
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