INGREDIENTS:
Per el pa de pessic:
175g de mantega.
175g de sucre ros.
3 ous.
175g de farina.
1 sobre de llevat en pols.
1 culleradeta de nou moscada ratllada
50g de coco ratllat.
2cullerades soperes de crema o llet de coco.
Per a la cobertura:
280g de sucre glas.
5 cullerades soperes de crema o llet de coco.
105g de mantega.
25g de coco ratllat i torrat.
Farcit:
Melmelada de mango.
ELABORACIÓ:
Pa de pessic:
Al microones estovem la mantega. El sucre ros el passem per el molinet per deixar-lo ben fi. Tamisem la farina i el llevat.
En un bol barregem la mantega , el sucre, la farina , el llevat, els ous i la nou moscada. Ho batem ben batut fins que ens quedi una pasta fina i homogènia. Ara hi afegim el coco ratllat i la crema o llet de coco i seguim barrejant molt be fins que s’incorporin be tots els ingredients.
Folrem amb paper la base de dos motlles de 20cm de diàmetre i untem els laterals amb una mica de mantega. Repartim la pasta entre els dos motlles i cap al forn.
Cobertura:
Barregem en un bol la crema o llet de coco, la mantega (prèviament estovada al microones) i el sucre glas. Barregem fis que ens quedi ben cremós.
COCCIÓ:
Preescalfem el forn a 180º i coem uns 25 minuts.
Per torrar el coco ratllat:
Posem el coco en un plat i sense tapar el posem al microones durant uns 2 o 3 minuts a màxima potència, remenant cada 30 segons, fins que ens quedi torradet
Muntem el pastis:
Agafem una de les bases de pa de pessic i l’hi posem una capa fina de la crema de mantega de coco. Ara hi posem la melmelada a sobre. Agafem l’altre base i untem una part i la posem damunt de la melmelada. Amb la resta de la crema de mantega de coco cobrim tot el pastis. Un cop el pastis cobert amb la crema de mantega de coco, I posem el coco ratllat i torrat fins que ens quedi cobert.

INGREDIENTES:
Para el bizcocho:
175g de mantequilla.
175g de azúcar rubio fino.
3 huevos.
1 sobre de levadura en polvo.
1 cucharadita de nuez moscada rallada.
50g de coco rallado.
2 cucharadas soperas de crema o leche de coco.
Para la cobertura:
280g de azúcar glas.
5 cucharadas soperas de crema o leche de coco.
25g de coco rallado y tostado.
Relleno:
Mermelada de mango.
PREPARACIÓN:
Bizcocho:
Ablandar la mantequilla en el microondas. Tamizar la harina y la levadura.
Mezclamos en un bol, la mantequilla, el azúcar rubio, la harina, la levadura los huevos y la nuez moscada hasta que nos quede una pasta fina y homogénea. Ahora añadimos la crema o leche de coco y el coco rallado y seguimos mezclando para que se incorporen bien todos los ingredientes.
Untamos bien dos moldes de 20 cm y repartimos la masa entre los dos; y al horno.
Cobertura:
En un recipiente mezclamos la crema o leche de coco, la mantequilla (previamente ablandada en el microondas) y el azúcar glas hasta que nos quede una masa bien cremosa.
COCCIÓN:
Con el horno precalentado a 180º, hornear unos 25 minutos.
Tostar el coco rallado:
Ponemos el coco rallado en un plato y sin tapar lo ponemos en el microondas a máxima potencia durante 2 o 3 minutos, removiendo cada 30 segundos hasta que lo tengamos bien doradito.
Montamos el pastel.
Untamos una de las bases del bizcocho con una capa fina de crema de mantequilla de coco. La cubrimos con la mermelada de mango. Untamos la otra base de bizcocho con la crema de mantequilla de coco y la ponemos encima de la mermelada. Con el resto de la crema de mantequilla de coco, cubrimos todo el pastel. Espolvoreamos con el coco rallado tostado.
No hay comentarios:
Publicar un comentario