Base:
250gr de galetes.
60gr de mantega.
Pastís de formatge:
250g. de formatge fresc.
3 iogurts naturals.
3 ous.
70g. de maizena.
200g. de sucre.
250g. de formatge fresc.
3 iogurts naturals.
3 ous.
70g. de maizena.
200g. de sucre.
Cobertura:
3 fulles de gelatina.
Maduixots.
3 fulles de gelatina.
Maduixots.
PREPARACIÓ:
Base:
Posem les galetes en una picadora i les piquem fins que ens quedi una farina granulada fina.
Base:
Posem les galetes en una picadora i les piquem fins que ens quedi una farina granulada fina.
Posem uns segons la mantega al microones perquè s'estovi.
Barregem amb una forquilla les farina de galeta i la mantega fins a obtenir una massa.
Cobrim un motlle desmuntable amb paper vegetal i li posem la massa que hem preparat. Amb una cullera anem cobrint tota la superfície i la deixem ben llisa.
El guardem a la nevera mentre preparem el pastís de formatge.
Pastís:
En un bol barregem tots els ingredients amb una batedora fins que ens quedi tot ben barrejat. Ha de quedar bastant líquid.
En un bol barregem tots els ingredients amb una batedora fins que ens quedi tot ben barrejat. Ha de quedar bastant líquid.
Un cop ben batut ho aboquem al motlle i el posem ha coure al forn.
Un cop estigui cuit, deixem que es refredi dins del forn i sense treure del motlle.
Mentre es refreda preparem la cobertura.
Mentre es refreda preparem la cobertura.
Netegem els maduixots i els tallem la cua. Les tallem a quarts i cobrim tota la superfície del pastís.
Escalfem 1/4 de litre d'aigua. Escorrem bé la gelatina i la posem amb l'aigua calenta. Remoure molt bé perquè es dissolgui la gelatina. Aboquem amb compte sobre el pastís procurant que no es moguin els maduixots.
Abans de servir, amb l'ajuda d'un ganivet, des enganxem el pastís del lateral del motlle i desemmotllem.
El presentem en una safata de servir.
Servim acompanyat de maduixots amb una mica de nata.
El presentem en una safata de servir.
Servim acompanyat de maduixots amb una mica de nata.
Deixem que es refredi una mica i ho guardem a la nevera mínim 4 hores perquè la gelatina agafi consistència.
COCCIÓ:
Els primers 15 minuts a 250 º i després 1 hora a 125 º.
Els primers 15 minuts a 250 º i després 1 hora a 125 º.
INGREDIENTES:
Base:
250gr de galletas.
60gr de mantequilla.
Pastel de queso:
250g. de queso fresco.
3 yogures naturales.
3 huevos.
70g. de maizena.
200g. de azúcar.
Cobertura:
3 hojas de gelatina.
fresas.
PREPARACIÓN:
Base:
Ponemos las galletas en una picadora y las picamos hasta que nos quede una harina granulada fina.
Ponemos unos segundos la mantequilla en el microondas para que se hablande.
Mezclamos con un tenedor las harina de galleta y la mantequilla hasta obtener una masa.
Cubrimos un molde desmontable con papel vegetal y le ponemos la masa que hemos preparado. Con una cuchara vamos cubriendo toda la superficie y dejandola bien lisa.
Lo guardamos en la nevera mientras preparamos el pastel de queso.
Pastel:
En un bol mezclamos todos los ingredientes con una batidora hasta que nos quede todo bien mezclado. Ha de quedar bastante líquido.
Una vez bien batido lo vertemos en el molde y lo ponemos ha hornear.
Una vez esté cocido, dejamos que se enfrie dentro del horno y sin sacar del molde.
Mientras se enfria preparamos la cobertura.
Cobertura:
Ponemos las hojas de gelatina en un vaso con agua para que se reblandezcan.
Limpiamos las fresas y les cortamos el rabito. Las cortamos a cuartos y cubrimos toda la superficie del pastel.
Calentamos 1/4 de litro de agua y la calentamos. Escurrimos bien la gelatina y la ponemos con el agua caliente. Remover muy bién para que se disuelva la gelatina. Vertemos con cuidado sobre el pastel procurando que no se muevan las fresas.
Dejamos que se enfrie un poco y lo guardamos en la nevera minimo 4 horas para que la gelatina coja consistencia.
Antes de servir, con la ayuda de un cuchillo, des enganchamos el pastel del lateral del molde y desmoldamos.
Lo presentamos en una bandeja de servir.
Servimos acompañado de fresas con un poco de nata.
COCCIÓN:
Los primeros 15 minutos a 250º y luego 1 hora a 125º.
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