INGREDIENTS:
Maduixots
Sucre
Preparació:
Rentem i deixem aixugar els maduixots. Un cop aixuts els hi clavem un escuradents per la cua i els guardem.
Posem el sucre en un cassó i el posem al foc per caramelitzar el sucre. Un cop estigui llest, agafem els maduixots un a un i els anem passant per el caramel. Els clavem en un tros de “porexpan” folrat amb paper d'alumini (invent casolà) i els posem a la nevera per que es refredin. Una altre opció es posar-los de seguia dins un vol amb aigua i glaçons. Els servirem ben freds.
INGREDIENTES:
Fresones
AzúcarPreparación:
Lavamos y dejamos secar los fresones. Una vez secos les clavamos un palillo por la cola y los guardamos.
Poner el azúcar en un cazo. Lo ponemos al fuego para caramelizar el azúcar. Una vez esté listo, cogemos los fresones uno a uno y los vamos pasando por el caramelo. Los clavamos en un trozo de "porexpan" forrado con papel de aluminio (invento casero) y los ponemos en la nevera para que se enfríen. Otra opción es ponerlos enseguida dentro de un bol con agua y cubitos. Los serviremos bien fríos.
Fresones
AzúcarPreparación:
Lavamos y dejamos secar los fresones. Una vez secos les clavamos un palillo por la cola y los guardamos.
Poner el azúcar en un cazo. Lo ponemos al fuego para caramelizar el azúcar. Una vez esté listo, cogemos los fresones uno a uno y los vamos pasando por el caramelo. Los clavamos en un trozo de "porexpan" forrado con papel de aluminio (invento casero) y los ponemos en la nevera para que se enfríen. Otra opción es ponerlos enseguida dentro de un bol con agua y cubitos. Los serviremos bien fríos.
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