
INGREDIENTS:
2 Ous.
100g de sucre moreno.
80ml d'oli de girasol.
125ml de nata liquida.
125ml de llet sencera.
325g de farina.
2 Culleradetes de llevat en pols.
40g de Mantega.
2 Pomes.
Sucre avainillat.
Sal.
Pelar les
pomes, tallar-les a daus i els reservem.
Afegim una
mica de sal, l'oli, la nata, la llet i el sucre avainillat, i tornem a batre.
Afegim a poc
a poc la farina tamisada i el llevat, i remenem fins a obtenir una
massa homogènia.
En un cassó petit fonem la mantega.
Ho afegim a la barreja anterior i remenem fins
que s'integri completament.
Ara afegim
els daus de poma i barregem altre cop.
Repartim la
massa en càpsules de paper per a magdalenes i les posem a coure.
COCCIÓ:
Amb el forn
preescalfat a 200 º coure durant 20 minuts o fins que quedin ben
daurades.


INGREDIENTES: INGREDIENTS:
2 Huevos. 2 eggs.
100g de azúcar moreno. 100g of brown sugar.
80ml de aceite de girasol. 80ml of sunflower oil.
125ml de nata liquida. 125ml of liquid cream.
125ml de leche entera. 125ml of whole milk.
325g de harina. 325g of flour.
2 Cucharaditas de levadura en polvo. 2 teaspoons of baking powder.
40g de mantequilla. 40g of butter.
2 Manzanas. 2 Apples.
Azúcar avainillado. Vanilla sugar.
Sal. Salt.

INGRÉDIENTS:
2 oeufs.
100g de sucre roux.
80 ml d'huile de tournesol.
125 ml de crème liquide.
125 ml de lait entier.
325g de farine.
2 cuillères à café de levure chimique.
40g de Beurre.
2 pommes.
Sucre vanillé.
Sel.
Pelar las manzanas, cortarlas en dados y reservar.
Peel the apples, cut them into cubes and reserve.
Pelez les pommes, coupez-les en cubes et réservez.
Batir los huevos con el azúcar hasta que quede una mezcla cremosa.
Beat the eggs with the sugar until creamy.
Battre les œufs avec le sucre jusqu'à consistance crémeuse.
Añadimos un poco de sal, el aceite, la nata, la leche y el azúcar avainillado, y volvemos a batir.
Add a little salt, oil, cream, milk and vanilla sugar, and beat again.
Ajouter un peu de sel, d'huile, de crème, de lait et de sucre vanillé, et battre à nouveau.
Añadimos poco a poco la harina tamizada y la levadura, y removemos hasta obtener una masa homogénea.
Gradually add the sifted flour and yeast, and stir until a homogeneous mass is obtained.
Ajouter progressivement la farine tamisée et la levure, et remuer jusqu'à l'obtention d'une masse homogène.
Ahora añadimos los dados de manzana y mezclamos de nuevo.
Now add the apple cubes and mix again.
Ajoutez maintenant les cubes de pomme et mélangez à nouveau.
Repartimos la masa en cápsulas de papel para magdalenas y ponemos a cocer.
Divide the dough into paper cups for cupcakes and cook.
Répartir la pâte dans des caissettes en papier pour cupcakes et faire cuire.
No hay comentarios:
Publicar un comentario