viernes, 4 de julio de 2014

CREMA DE RECUIT AMB CREMA DE CACAU




INGREDIENTS:

CREMA DE CACAU:
400ml de llet.
60gr de farina.
75gr de sucre.
35gr de cacau.
1 ou..

 
CREMA DE RECUIT:
200GR de recuit.
50ml de nata líquida.
50gr de sucre.
100gr de xocolata negra.

  
PREPARACIÓ:

CREMA DE CACAU:
Posem en un cassó, el sucre, la farina el cacau i l'ou, i ho barregem ben barrejat.
Afegim la llet i barregem de nou fins a obtenir una massa liquida. Si ens queden grumolls podem passar-li la batedora per desfer-los.

  
A foc lent i sense deixar de remenar, ho portem a ebullició.
Una vegada la massa estigui ben espessa, l'apartem del foc i deixem reposar perquè perdi temperatura.

  
CREMA DE RECUIT:
Escorrem el recuit i el posem en un bol juntament amb la nata i el sucre. Ho barregem ben barrejat amb la batedora, fins a obtenir una crema fina.
Ratllem la xocolata i l'afegim a la crema. Barregem fins que la xocolata quedi ben incorporada.


Amb l'ajuda de dos mànegues pastisseres, col·loquem les cremes en copes de postres. Posar dues capes de cada, intercalant.


Guardar a la nevera fins l'hora de servir.

                                    

INGREDIENTES:                               INGREDIENTS:

CREMA DE CACAO:                        COCOA CREAM:
400ml de leche.                                 400 ml of milk.
60gr de harina.                                  60g of flour.
75gr de azúcar.                                 75g of sugar.
35gr de cacao.                                  35g of cocoa.
1 huevo.                                            1 egg.



INGRÉDIENTS:

CRÈME DE CACAO :
400 ml de lait.
60g de farine.
75g de sucre.
35g de cacao.
1 oeuf.


CREMA DE REQUESÓN:                    QUEEN CREAM:
200gr de requesón.                               200g of cottage cheese.
50ml de nata líquida.                            50ml of liquid cream.
50gr de azúcar.                                     50g of sugar.
100gr de chocolate negro.                    100g of dark chocolate.

CRÈME REINE :
200g de fromage cottage.
50 ml de crème liquide.
50g de sucre.
100g de chocolat noir.


PREPARACIÓN:

CREMA DE CACAO:
Ponemos en un cazo, el azúcar, la harina el cacao y el huevo, y lo mezclamos bien mezclado.
Añadimos la leche y mezclamos de nuevo hasta obtener una masa liquida. Si nos quedan grumos podemos pasarle la batidora para deshacerlos.

PREPARATION:

COCOA CREAM:
We put in a saucepan, the sugar, the flour, the cocoa and the egg, and mix it well mixed.
Add the milk and mix again until you get a liquid mass. If we have lumps we can pass the mixer to undo them.

PRÉPARATION:

CRÈME DE CACAO :
On met dans une casserole, le sucre, la farine, le cacao et l'œuf, et on mélange bien mélangé.
Ajouter le lait et mélanger à nouveau jusqu'à obtenir une masse liquide. Si nous avons des grumeaux, nous pouvons passer le mélangeur pour les défaire.


A fuego lento y sin dejar de remover, lo llevamos a ebullición.
Una vez la masa esté espesa, la apartamos del fuego y dejamos reposar para que pierda temperatura.

Over low heat and without stopping stirring, we bring it to a boil.
Once the dough is thick, remove it from the heat and let it rest so that it loses temperature.

À feu doux et sans cesser de remuer, nous le portons à ébullition.
Une fois la pâte épaisse, retirez-la du feu et laissez-la reposer pour qu'elle perde en température.


CREMA DE REQUESÓN:
Escurrimos el requesón y lo ponemos en un cuenco junto con la nata y el azúcar. Mezclamos bien mezclado con la batidora, hasta obtener una crema fina.
Rallamos el chocolate y lo añadimos a la crema. Mezclamos hasta que el chocolate quede bien incorporado.

QUEEN CREAM:
Drain the cottage cheese and put it in a bowl together with the cream and sugar. Mix well mixed with the blender, until obtaining a fine cream.
Grate the chocolate and add it to the cream. Mix until the chocolate is well incorporated.

CRÈME REINE :
Égouttez le fromage blanc et mettez-le dans un bol avec la crème et le sucre. Mixer bien mixé au blender, jusqu'à obtention d'une crème fine.
Râpez le chocolat et ajoutez-le à la crème. Mélanger jusqu'à ce que le chocolat soit bien incorporé.


Con la ayuda de dos mangas pasteleras, colocamos las cremas en copas de postre. Poner dos capas de cada, intercalando.

With the help of two pastry bags, we place the creams in dessert glasses. Put two layers of each, interspersed.

A l'aide de deux poches à douille, on place les crèmes dans des verres à dessert. Mettez deux couches de chaque, intercalées.


Guardar en el frigorífico hasta la hora de servir.
Store in the refrigerator until serving time.
Conserver au réfrigérateur jusqu'au moment de servir.

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