INGREDIENTS (per a 4 flams):
2 ous.
100 gr de sucre.
Ratlladura de pell de taronge.
200ml de suc taronja natural.
Crema de cacau.

PREPARACIÓ:
Cobrim la base dels motlles amb la crema de cacau.

En un bol hi posem la pell de la taronja ratllada, els 200 ml. de suc de taronge i els ous i ho batem amb unes varetes elèctriques.

Repartim la barreja entre els quatre motlles.

COCCIÓ:
Abans de començar haurem posat una safata amb l'aigua al forn per tal de que es vagi escalfant. Ho courem al bany maria, a una temperatura de 180º, 70 minuts.




INGREDIENTES (para 4 flanes): INGREDIENTS (for 4 custards):
2 huevos. 2 eggs.
100 gr. de azúcar. 100 gr. of sugar.
Ralladura de piel de naranja. Orange peel zest.
200ml. de zumo naranja natural. 200ml. of natural orange juice.
Crema de cacao. Cocoa cream.

INGRÉDIENTS (pour 4) :
2 oeufs.
100 gr. de sucre.
Zeste d'écorce d'orange.
200ml. de jus d'orange naturel.
Crème de cacao.

PREPARACIÓN:
Cubrimos la base de los moldes con la crema de cacao.
PREPARATION:
We cover the base of the molds with the cocoa cream.
PRÉPARATION:
On recouvre le fond des moules avec la crème au cacao.

En un cuenco ponemos la piel de la naranja rallada, los 200 ml. de zumo de naranja y los huevos y lo batimos con unas varillas eléctricas.
In a bowl we put the grated orange peel, the 200 ml. of orange juice and the eggs and we beat it with some electric rods.
Dans un bol, nous mettons le zeste d'orange râpé, les 200 ml. de jus d'orange et les œufs et nous l'avons battu avec des tiges électriques.

Divide the mixture between the four molds.
Répartir le mélange entre les quatre moules.

COCCIÓN:
Antes de empezar habremos puesto una bandeja con el agua en el horno para que se vaya calentando. Cocemos al baño maría, a una temperatura de 180º, 70 minutos.
COOKING:
Before we begin we will have put a tray with the water in the oven so that it heats up. Cook in a bain-marie, at a temperature of 180º, for 70 minutes.
CUISINE:
Avant de commencer, nous aurons mis un plateau avec l'eau dans le four pour qu'il chauffe. Cuire au bain-marie, à une température de 180º, pendant 70 minutes.

No hay comentarios:
Publicar un comentario