lunes, 21 de mayo de 2012

SELVA NEGRA





INGREDIENTS:
PA DE PESSIC:
100g. de xocolata de cobertura.
125g. de sucre.
125g. de farina.
100g. de mantega.
4 ous.
1 sobre de llevat en pols.











FARCIT:
150g. de xocolata de cobertura.
1kl. de cireres
600g. de nata muntada.
100g. de sucre.
1 copeta de kirsch.
3 fulles de gelatina.











PREPARACIÓ:
PA DE PESSIC:
Fondre la xocolata amb la mantega i deixar que refredi.
Separem les clares dels rovells. Batem els rovells amb el sucre fins que estiguin ben cremoses. després hi afegim la xocolata i tornem a remenar.











Seguidament afegim la farina i el llevat, prèviament tamisats.











Finalment afegim les clares muntades a punt de neu.











Abocar en un motlle enfarinat i coure uns 40 minuts al forn preescalfat a 180 º.




 
 
 
 
 
 
 
 
FARCIT:
Posar les fulles de gelatina en aigua freda uns cinc minuts i després fondre-les amb una mica d'aigua calenta, i deixar refredar una mica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ratlleu la xocolata, i munteu la nata. Barrejem-ho ben barrejat.
 
                                                    








Afegim la gelatina a aquesta massa i remenen ben remenat una altra vegada i ho deixem reposar.











Cuan el pa de pessic està cuit, el treiem i el deixem refredar abans de tallar-lo en tres discs. Cobrim un amb part de la massa del farcit, posem un altre disc a sobre i el cobrim amb la resta del farcit, i tapem amb el tercer disc.











Desossar les cireres i coure-les amb el kirsch a foc suau i deixa-les refredar.
Decorem la superfície amb les cireres. Per simplificar la recepta podem substituir les cireres per melmelada de cireres, o sencillament suprimir-les.





INGREDIENTES:
100g. de chocolate de cobertura.
125g. de azúcar.
125g. de harina.
100g. de mantequilla.
4 huevos.
1 sobre de levadura en polvo.
RELLENO:
150g. de chocolate de cobertura.
1kl. de cerezas
600g. de nata montada.
100g. de azúcar.
1 copita de kirsch.
3 hojas de gelatina.
PREPARACIÓN:
BIZCOCHO:
Separamos las claras de las yemas. Batimos las yemas con el azúcar hasta que estén bien cremosas, fundir el chocolate con la mantequilla con la mantequilla y añadirlo a las yemas; seguidamente añadimos la harina y la levadura, previamente tamizadas y por último añadimos las claras montadas a punto de nieve. Verterlo en un molde enharinado y cocerlo unos 40 minutos al horno precalentado a 180º.
RELLENO:
Deshuesar las cerezas y cocerlas con el kirsch a fuego suave y dejarlas enfriar.
Rallar el chocolate , para añadirlo a la nata montada. Poner las hojas de gelatina en agua fría unos cinco minutos y luego fundirlas con un poco de agua caliente. Añadirlo a la nata con el chocolate rallado.
Cortamos el bizcocho en tres discos. Cubrimos uno con parte de la mezcla del relleno, ponemos otro disco de bizcocho, cubrimos con el resto de la mezcla y tapamos con el tercer disco.
Decoramos la superficie con las cerezas.
Para simplificar la receta podemos substituir las cerezas por mermelada de cerezas.




 

No hay comentarios:

Publicar un comentario