lunes, 25 de febrero de 2013

GELAT DE IOGURT GREC AMB ENTREBANCS CRUIXENTS GARRAPINYATS









 
INGREDIENTS:
200 g de nata per muntar.
4 iogurts grecs naturals.
4 cullerades soperes de llet condensada.
1 cullerada sopera de sucre invertit *








 
ELABORACIÓ:
Muntar la nata i guardar-la.


  

  
Posar la resta dels ingrdientes en un bol i barrejar bé fins a obtenir una massa homogènia.






 




Després afegim la nata muntada i barregem suaument fins que aquesta s'hagi incorporat perfectament. 



 


 
Si tenim geladora ara és el moment de posar la massa en ella, durant 30 o 50 minuts. Passats aquests minuts, repartim el gelat en gots individuals i els guardem al congelador.





 
Els traiem del congelador uns 20 minuts abans de servir i ho guardem a la nevera.
Si no tenim geladora ho repartim directament als vasos individuals.
Per desemmotllar,
els tindrem uns segons en aigua ben calenta i els posem en un plat de postres com si fos un flam.

 
Afegim les entrebancs cruixents garrapinyats.







 Fonem una mica de xocolata de cobertura amb una mica de mantega i amb una cullera anem esquitxant el gelat. 


*Per fer el sucre invertit mireu la recepta del gelat de menta del dia 3/09/2012




 






INGREDIENTES:

200gr de nata para montar.

4 yogures griegos naturales.

4 cucharadas soperas de leche condensada.

1 cucharada sopera de azúcar invertido*

ELABORACIÓN:

Montar la nata y guardarla.

Poner el resto de los ingrdientes en un cuenco y mezclarlos bien hasta obtener una masa homogenea.

Luego añadimos la nata montada y mezclamos suavemente hasta que esta se haya incorporado perfectamente.

Si tenemos heladora ahora es el momento de poner la masa en ella, durante 30 o 50 minutos. Pasados estos minutos, repartimos el helado en vasos individuales y los guardamos en el congelador.

Los sacamos del congelador unos 20 minutos antes de servir i lo guardamos en la nevera.

Si no tenemos heladora lo repartimos directamente en los vasos individuales.

Para desmoldarlos, los tendremos unos segundos en agua bien caliente y los ponemos en un plato de postre como si fuera un flan.

Añadimos los tropezones crujientes garrapiñados.

Fundimos un poco de chocolate de cobertura con un poco de mantequilla y con una cuchara vamos salpicando el helado.



* Para hacer el azúcar invertido, ver la receta del helado de menta del dia 3/09/2012

No hay comentarios:

Publicar un comentario