INGREDIENTS:
200 g de nata per muntar.
4 iogurts grecs naturals.
4 cullerades soperes de llet condensada.
1 cullerada sopera de sucre invertit *
200 g de nata per muntar.
4 iogurts grecs naturals.
4 cullerades soperes de llet condensada.
1 cullerada sopera de sucre invertit *
ELABORACIÓ:
Muntar la nata i guardar-la.
Muntar la nata i guardar-la.
Posar
la resta dels ingrdientes en un bol i barrejar bé fins a obtenir una
massa homogènia.
Després
afegim la nata muntada i barregem suaument fins que aquesta s'hagi
incorporat perfectament.
Si
tenim geladora ara és el moment de posar la massa en ella, durant 30
o 50 minuts. Passats aquests minuts, repartim el gelat en gots
individuals i els guardem al congelador.
Els
traiem del congelador uns 20 minuts abans de servir i ho guardem a la
nevera.
Si no tenim geladora ho repartim directament als vasos individuals.
Per desemmotllar, els tindrem uns segons en aigua ben calenta i els posem en un plat de postres com si fos un flam.
Si no tenim geladora ho repartim directament als vasos individuals.
Per desemmotllar, els tindrem uns segons en aigua ben calenta i els posem en un plat de postres com si fos un flam.
Afegim
les entrebancs
cruixents garrapinyats.
Fonem
una mica de xocolata de cobertura amb una mica de mantega i amb una
cullera anem esquitxant el gelat.
*Per fer el sucre invertit mireu la recepta del gelat de menta del dia 3/09/2012
INGREDIENTES:
200gr de nata para montar.
4 yogures griegos naturales.
4 cucharadas soperas de leche
condensada.
1 cucharada sopera de azúcar
invertido*
ELABORACIÓN:
Montar la nata y guardarla.
Poner el resto de los ingrdientes en un
cuenco y mezclarlos bien hasta obtener una masa homogenea.
Luego añadimos la nata montada y
mezclamos suavemente hasta que esta se haya incorporado
perfectamente.
Si tenemos heladora ahora es el momento
de poner la masa en ella, durante 30 o 50 minutos. Pasados estos
minutos, repartimos el helado en vasos individuales y los guardamos
en el congelador.
Los sacamos del congelador unos 20
minutos antes de servir i lo guardamos en la nevera.
Si no tenemos heladora lo repartimos
directamente en los vasos individuales.
Para desmoldarlos, los tendremos unos
segundos en agua bien caliente y los ponemos en un plato de postre
como si fuera un flan.
Añadimos los tropezones crujientes
garrapiñados.
Fundimos un poco de chocolate de
cobertura con un poco de mantequilla y con una cuchara vamos
salpicando el helado.
* Para hacer el azúcar invertido, ver
la receta del helado de menta del dia 3/09/2012
No hay comentarios:
Publicar un comentario