lunes, 4 de marzo de 2013

BUNYOLETS TROPICALS



 








 
INGREDIENTS:

6 rodanxes de pinya en almívar.
1 ou.
4 cullerades soperes de llet.
25g de mantega.
1 cullerada sopera de suc de llimona.
80g de farina.
1 culleradeta de sal.
Sucre glas.







PREPARACIÓ:

Deixem la mantega a temperatura ambientals per poder treballar bé.
Barregem l'ou amb la llet, la mantega, el suc de llimona, la farina i la sal.
Ho barregem fins obtenir una massa ben fina i després la deixem reposar durant dues hores.











 
Passades les dues hores, tallem les rodanxes de pinya a trossets, les posem amb la massa i amb l'ajuda de dos culleretes fem fem boletes.












 
Els fregim en oli molt calent fins que estiguin ben daurats. Les traiem i les col · loquem damunt d'un paper absorbent.












 
Abans de servir els empolvorem al gust amb sucre glas. 



 




 

INGREDIENTES:

6 rodajas de piña en almibar.
1 huevo.
4 cucharadas soperas de leche.
25g de mantequilla.
1 cucharada sopera de zumo de limón.
80g de harina.
1 cucharadita de sal.
Azúcar glas.


PREPARACIÓN:

Dejamos la mantequilla a temperatura ambienta para poderla trabajar bién.
Mezclamos el huevo con la leche, la mantequilla, el zumo de limón, la harina y la sal.
Lo mezclamos hasta obtener una masa bien fina y luego la dejamos reposar durante dos horas.
Pasadas las dos horas, cortamos las rodajas de piña en trocitos, las ponemos con la masa y con la ayuda de dos cucharillas hacemos hacemos bolitas.
Los freimos en aceite muy caliente hasta que esten bien dorados. Las sacamos y las colocamos encima de un papel absorvente.
Antes de servir los espolvoreamos al gusto con azúcar glas.

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