lunes, 21 de enero de 2013

PASTÍS DE FORMATGE AMB PRESSEC I SESAM GARRAPINYAT

 








INGREDIENTS:
Base:
300gr de galeta.
75gr de mantega
30gr de sucre.










 
Massa:
250gr de formatge fresc.
4 iogurts naturals.
3 ous.
75gr de maizena.
200gr de sucre.
3 meitats de préssec en almibar.
Sésam garrapinyat.












PREPARACIÓ:
Base:
Agafem les galetes i les triturem amb la picadora o amb la ma de morter, i ho barregem amb el sucre.




Fonem la mantega i l'aboquem a les galetes i amb una forquilla anem amasant fins que ens formi una pasta seca.
Forrem la base d'un motllo rodó desmuntable amb paper vegetal i hi aboquem la galeta. Amb una cullera l'anem escampant i aplanant fisn que ens quedi ben repartida en una capa uniforme i llisa.
La guardem a la nevera mentre preparem la massa del pastís.







Pastís:

Posem tots els ingredients, menys el sésam, dins un recipient una mica gran i amb la batedora ho batem ben batut. Ha de quedar una pasta mes aviat líquida.
Treiem el motlle de la nevera i hi aboquem la pasta dins. Ja la podem posas al forn.






 Cocció:

Els primers 15 minuts a 250º.
Després 1 hora o fins que estigui ben cuit (el punxarem amb una broxeta per saber si està ben cuit), a 125º.

Un cop cuit el deixem refredar dins del forn i un cop fred el posem a la nevera fins l'hora de servir.
Just abans de servir i tirem el sésam garrapinyat al damunt.
El podem servir acompanyat d'un cuart de préssec en almibar.











INGREDIENTES:

Base:
300gr de galleta.
75gr de mantequilla
30 gr de azúcar

Masa:
250gr de queso fresco.
4 yogures naturales.
3 huevos.
75gr de maizena.
200gr de azúcar.
3 mitades de melocotón en almíbar.
Sésamo garrapiñado.

PREPARACIÓN:

Base:
Picamos las galletas hasta conseguir una harina de galleta y la mezclamos con el azúcar.
Fundir la mantequilla y con un tenedor mezclarla con la harina de galleta hasta formar una pasta seca.
Cubrir con papel vegetal el fondo de un molde redondo desmontable. Ponemos la pasta de galleta encima y con una cuchara la vamos repartiendo por toda la superficie hasta conseguir una capa uniforme y lisa.
Lo guardamos en la nevera mientras preparamos la masa.

Masa:
En un recipiente un poco grande ponemos todos los ingredientes, menos el sésamo, y lo batimos muy bien con la batidora. Ha de quedar una pasta bastante líquida.
Sacamos el molde de la nevera y vertemos la masa en el.
Ya lo podemos hornear.

Cocción:
Los primeros 15 minutos a 250º.
Luego una hora o hasta que esté cocido (lo pinchamos para saber si esta cocido del centro), a una temperatura de 125º.

Una vez cocido lo dejamos enfriar dentro del horno y una vez frio lo guardamos en la nevera.
Justo antes de servir espolvoreamos el sésamo por la superficie. Lo podemos acompañar con un cuarto de melocotón en almíbar.



1 comentario:

  1. Hola Josep:

    Veig que continues amb la teva afició del postres. Intentaréfr aquest aveure com surt.

    Una barçada.

    Josep

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