INGREDIENTS:
Base:
300gr
de galeta.
75gr
de mantega
30gr
de sucre.
Massa:
250gr
de formatge fresc.
4
iogurts naturals.
3
ous.
75gr
de maizena.
200gr
de sucre.
3
meitats de préssec en almibar.
Sésam
garrapinyat.
PREPARACIÓ:
Base:
Agafem
les galetes i les triturem amb la picadora o amb la ma de morter, i
ho barregem amb el sucre.
Fonem
la mantega i l'aboquem a les galetes i amb una forquilla anem amasant
fins que ens formi una pasta seca.
Forrem
la base d'un motllo rodó desmuntable amb paper vegetal i hi aboquem
la galeta. Amb una cullera l'anem escampant i aplanant fisn que ens
quedi ben repartida en una capa uniforme i llisa.
La
guardem a la nevera mentre preparem la massa del pastís.
Pastís:
Posem
tots els ingredients, menys el sésam, dins un recipient una mica
gran i amb la batedora ho batem ben batut. Ha de quedar una pasta mes
aviat líquida.
Treiem
el motlle de la nevera i hi aboquem la pasta dins. Ja la podem posas
al forn.
Cocció:
Els
primers 15 minuts a 250º.
Després
1 hora o fins que estigui ben cuit (el punxarem amb una broxeta per
saber si està ben cuit), a 125º.
Un
cop cuit el deixem refredar dins del forn i un cop fred el posem a la
nevera fins l'hora de servir.
Just
abans de servir i tirem el sésam garrapinyat al damunt.
El
podem servir acompanyat d'un cuart de préssec en almibar.
INGREDIENTES:
Base:
300gr
de galleta.
75gr
de mantequilla
30
gr de azúcar
Masa:
250gr
de queso fresco.
4
yogures naturales.
3
huevos.
75gr
de maizena.
200gr
de azúcar.
3
mitades de melocotón en almíbar.
Sésamo
garrapiñado.
PREPARACIÓN:
Base:
Picamos
las galletas hasta conseguir una harina de galleta y la mezclamos con
el azúcar.
Fundir
la mantequilla y con un tenedor mezclarla con la harina de galleta
hasta formar una pasta seca.
Cubrir
con papel vegetal el fondo de un molde redondo desmontable. Ponemos
la pasta de galleta encima y con una cuchara la vamos repartiendo por
toda la superficie hasta conseguir una capa uniforme y lisa.
Lo
guardamos en la nevera mientras preparamos la masa.
Masa:
En
un recipiente un poco grande ponemos todos los ingredientes, menos el
sésamo, y lo batimos muy bien con la batidora. Ha de quedar una
pasta bastante líquida.
Sacamos
el molde de la nevera y vertemos la masa en el.
Ya
lo podemos hornear.
Cocción:
Los
primeros 15 minutos a 250º.
Luego
una hora o hasta que esté cocido (lo pinchamos para saber si esta
cocido del centro), a una temperatura de 125º.
Una
vez cocido lo dejamos enfriar dentro del horno y una vez frio lo
guardamos en la nevera.
Justo
antes de servir espolvoreamos el sésamo por la superficie. Lo
podemos acompañar con un cuarto de melocotón en almíbar.
Hola Josep:
ResponderEliminarVeig que continues amb la teva afició del postres. Intentaréfr aquest aveure com surt.
Una barçada.
Josep