jueves, 10 de enero de 2013

ARBRE DE XOCOLATA I AVELLANES










INGREDIENTS:
Xocolata de cobertura negra
Avellanes torrades.
















Elaboració:
Pelem les avellanes i les partim per la meitat.
Desfem la xocolata i un cop fosa, hi afegim les avellanes i remenen ben remenat.
















 
Damunt una superficie plana coberta amb paper d'alumini hi posem els motlles. Els omplim amb les la xocolata amb avellanes que hem preparat, amb un grui d'entre 5 i 10 mm. Posem els motlles dins la nevera fins que es torni a endurir la xocolata.









 










Un cop la xocolata s'ha endurit, ja podem desmotllar i muntar l'arbre.
Per evitar que es desmunti abans d'hora enganxem cada pis amb una mica de xocolata.
El posem en un plat i el tornem a guardar dins la nevera fins l'hora de servir. El presentarem acompanyat de fruits secs.









No hay comentarios:

Publicar un comentario