viernes, 4 de enero de 2013

TARTA SACHER





INGREDIENTS:

Pa de Pessic.

60gr d'ametlla torrada.

50gr de farina.

50gr de sucre glass.

50gr de sucre normal.

50gr de mantega.

3 ous.

70 gr de xocolata 70% de cacau o més.

5gr de llevat.

Un pessic de sal.

Una cullaradeta de sucre vainillat.

Farcit:

Melmelada d'albercoc.










 
Cobertura:

125gr de xocolata 70% de cacau o més.

125gr de nata.

25gr de mantega.










 
ELABORACIÓ:

Pa de pessic:

Pelem i piquem les ametlles torrades fins que ens quedi una farina.










 
Fonem la xocolata.










 
Barregem el sucre glass i la mantega (que la tindrem a temperatura ambient).

  









Un cop ben barrejat afegim la xocolata i seguim remenant.











Separem les clares dels rovells.


Afegim els rovells un a un sence deixar de remenar.



 







Muntem les clares d'ou a punt de neu i a mitg muntar hi afegim el sucre normal i ho guardem.











Afegim a la massa, les ametlles picades i el sucre vainillat, i remenar ben remenat.










 
Amb cura, afegim les clares a punt de neu.










 
Un cop tot ben incorporat, hi afegim la farina tamissada i la sal.











 
Cuan sigui tota una pasta homegénia, ho aboquen en un motllo rodó i el coem al forn preescalfat a 150º durant 1hora +/-.
Un cop el pa de pessic fred, el tallem per la meitat i hi posem una capa de melmelada d'albercoc.











Tornem a muntar i el cobrim amb la xocolata. El guardem a la nevera.










 
Cobertura:

Posem la nata liquida al foc fins que bulli. Cuan bulli, la retirem del foc i afegim la xocolata i remenem fins que es desfaci. Fem el mateix amb la mantega.


 

No hay comentarios:

Publicar un comentario