INGREDIENTS:
Pa
de Pessic.
60gr
d'ametlla torrada.
50gr
de farina.
50gr
de sucre glass.
50gr
de sucre normal.
50gr
de mantega.
3
ous.
70
gr de xocolata 70% de cacau o més.
5gr
de llevat.
Un
pessic de sal.
Una
cullaradeta de sucre vainillat.
Farcit:
Melmelada
d'albercoc.
Cobertura:
125gr
de xocolata 70% de cacau o més.
125gr
de nata.
25gr
de mantega.
ELABORACIÓ:
Pa
de pessic:
Pelem
i piquem les ametlles torrades fins que ens quedi una farina.
Fonem
la xocolata.
Barregem
el sucre glass i la mantega (que la tindrem a temperatura ambient).
Un cop ben barrejat afegim la xocolata i seguim remenant.
Separem
les clares dels rovells.
Afegim
els rovells un a un sence deixar de remenar.
Muntem les clares d'ou a punt de neu i a mitg muntar hi afegim el sucre normal i ho guardem.
Afegim
a la massa, les ametlles picades i el sucre vainillat, i remenar ben
remenat.
Amb
cura, afegim les clares a punt de neu.
Un
cop tot ben incorporat, hi afegim la farina tamissada i la sal.
Cuan
sigui tota una pasta homegénia, ho aboquen en un motllo rodó i el
coem al forn preescalfat a 150º durant 1hora +/-.
Un
cop el pa de pessic fred, el tallem per la meitat i hi posem una capa
de melmelada d'albercoc.
Tornem
a muntar i el cobrim amb la xocolata. El guardem a la nevera.
Cobertura:
Posem
la nata liquida al foc fins que bulli. Cuan bulli, la retirem del foc
i afegim la xocolata i remenem fins que es desfaci. Fem el mateix amb
la mantega.
No hay comentarios:
Publicar un comentario