miércoles, 16 de noviembre de 2011

MADALENES
















INGREDIENTS
3 ous.
250g de sucre.
300g de farina.
Un sobre de llevat químic.
Una llimona.
80g d'oli d'oliva.
80g de llet.
PREPARACIÓ
Fregim l'oli amb les puntes la llimona fins que aquestes estiguin daurades. Ho deixem refredar.
Separem els rovells de les clares, aquestes les deixem a punt de neu.
 En un bol barregem el sucre amb els rovells i les batem durant 5 minuts. Afegim la llet i l'oli i barregem fins que aquest ben barrejat. Afegim la ratlladura de la pell de la llimona, el llevat i la farina tamisada a poc a poc. Finalment afegim les clares d'ou a punt de neu i remenem amb cura fins que ens quedi una pasta homogènia.
Amb l'ajuda d'una màniga pastissera, omplim els motlles de paper per magdalenes, només fins a la meitat.
COCCIÓ
Amb el forn preescalfat a 175 º, al forn uns 15 minuts.





INGREDIENTES:
3 huevos.
250g de azúcar.
300g de harina.
Un sobre de levadura química.
Un limón.
80g de aceite de oliva.
80g de leche.
PREPARACIÓN:
Freímos el aceite con las puntas el limón hasta que estas estén doradas. Lo dejamos enfriar.
Separamos las yemas de las claras, estas las dejamos a punto de nieve.
En un bol mezclamos el azúcar con las yemas i las batimos durante 5 minutos. Añadimos la leche y el aceite y mezclamos hasta que este bien mezclado. Añadimos la ralladura del la piel del limón, la levadura y la harina tamizada poco a poco. Finalmente añadimos las claras de huevo a punto de nieve y removemos con cuidado hasta que nos quede una pasta homogénea.
Con la ayuda de una manga pastelera, rellenamos los moldes de papel para madalenas, solo hasta la mitad.
COCCIÓN:
Con el horno precalentado a 175º, horneamos unos 15 minutos.

No hay comentarios:

Publicar un comentario