INGREDIENTS:
8 fulles de gelatina neutra.
800 ml de suc de toronja natural.
16 maduixes.
PREPARACIÓ:
Posem 4 fulles de gelatina en remull amb aigua freda durant 5 minuts. Mentrestant, preperem 400 ml de suc de toronja natural i l’escalfem. Afegim les fulles de gelatina escorregudes al suc de toronja i remenem bé fins que es dissolgui bé la gelatina. Ho aboquem en un motlle rectangular. Trossegem 6 maduixes i les afegim al suc de taronja.
Ho posem a la nevera minim 1 hora, fins que la gelatina hagi quallat.
Repetim tot el procés per segona vegada.
Abans de servir el desmotllem i el decorem amb les maduixes que han sobrat partides per la meitat, i amb una mica de nata.
El servirem ben fresc.
INGREDIENTES:
8 hojas de gelatina neutra.
800 ml de zumo de naranja natural.
16 fresas.
PREPARACIÓN:
Ponemos 4 hojas de gelatina en remojo con agua fría durante 5 minutos. Mientras, preparamos 400ml de zumo de naranja natural y lo calentamos. Añadimos las hojas de gelatina escurridas al zumo de naranja y removemos bien hasta que se disuelva bien la gelatina. Lo ponemos en un molde rectangular. Troceamos 6 fresas y las añadimos al zumo de naranja. Lo ponemos en la nevera mínimo 1 hora hasta que la gelatina esté bien cuajada.
Repetimos todo el proceso por segunda vez.
Antes de servir lo desmoldamos y decoramos con las fresas que han sobrado partidas por la mitad, i un poco de nata.
Servir bien fresco.
No hay comentarios:
Publicar un comentario