martes, 6 de diciembre de 2011

PASTIS DE FORMATGE AMB GELATINA DE MANGO
















INGREDIENTS
250g. de formatge fresc.
3 iogurts naturals.
3 ous.
70g. de maizena.
200g. de sucre.
4 fulles de gelatina.
1 mango.
PREPARACIÓ
En un bol barregem tots els ingredients amb una batedora fins que ens quedi tot ben barrejat. Ha de quedar bastant líquid. Folrem amb paper d'alumini una safata de vidre per al forn i la untem amb una mica d'oli. Abocar la barreja a la safata i la posem al forn.
Un cop fornejat deixem que es refredi dins de la font. Un cop freda o gairebé freda, preparem la gelatina de mango.
Posem les fulles de gelatina en un got amb aigua per què s’estobin. Pelem i trossegem el mango i ho passem per la liquadora. Li afegim una mica d'aigua perquè el suc no quedi tan espès. Escalfem el suc sense que arribi a bullir i hi afegim les fulles de gelatina escorregudes i barregem bé perquè es dissolguin perfectament. Un cop dissoltes les fulles de gelatina amb el suc de mango, l'aboquem sobre del pastís de formatge. Ho deixem a la nevera perquè es refredi i la gelatina agafi consistència.
Servir ben fresquet.
COCCIÓ
Els primers 15 minuts a 250 º i després 1 hora a 125 º.





INGREDIENTES:
250g. de queso fresco.
3 yogures naturales.
3 huevos.
70g. de maizena.
200g. de azúcar.
4 hojas de gelatina.
1 mango.
PREPARACIÓN:
En un bol mezclamos todos los ingredientes con una batidora hasta que nos quede todo bien mezclado. Ha de quedar bastante líquido.
Forramos con papel de aluminio una fuente de vidrio para el horno y la untamos con un poco de aceite. Verter la mezcla en la fuente y la ponemos en el horno. Una vez horneado dejamos que se enfríe dentro de la fuente.
Una vez fría o casi fría, preparamos la gelatina de mango.
Ponemos las hojas de gelatina en un vaso con agua para que se reblandezcan.
Pelamos y troceamos el mango y lo pasamos por la licuadora. Le añadimos un poco de agua para que el zumo no quede tan espeso. Calentamos el zumo sin que llegue a hervir y le añadimos las hojas de gelatina escurridas y mezclamos bien para que se disuelvan perfectamente. Una vez disueltas las hojas de gelatina con el zumo de mango, lo vertemos encima del pastel de queso. Lo dejamos en la nevera para que se enfríe y la gelatina coja consistencia.
Servir bien fresquito.
COCCIÓN:
Los primeros 15 minutos a 250º y luego 1 hora a 125º.

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