lunes, 2 de enero de 2012

BRAÇ DE GITANO DE XOCOLATA


INGREDIENTS:
Per a la massa:
80g. de farina.
100g. de sucre.
4 ous.
Brandi.
Per al farciment:
50g. de mantega.
200g de xocolata de cobertura.
200g de nata líquida.
Unes gotes d'essència de vainilla.
PREPARACIÓ:
Pa de pessic:
En un bol batem els rovells dels ous amb el sucre i una mica de sal fins que estiguin ben cremoses i una mica blanquinoses. Muntar les clares a punt de neu i afegir a la massa anterior amb moviments suaus i envoltants. Afegim la farina prèviament tamisada i barrejar suaument. Cobrir una safata per al forn amb paper sulfuritzat i estendre la massa.
COCCIÓ:
Amb el forn prèviament escalfat a 180 º coem durant 12 minuts. Un cop estigui cuit, el traiem del forn i posem el pa de pessic sobre un drap i ho ruixem o pintem amb brandi.
FARCIT
Fondre la xocolata amb la mantega. Afegim la nata i unes gotes d'essència de vainilla; ho barregem tot ben barrejat. Amb l'ajuda d'una espàtula, cobrim tota la base del tronc. Cuan ja tinguem la xocolata repartida, podem enrrotllar i enpolvorem amb sucre glas.


INGREDIENTES:
Para la masa:
80g. de harina.
100g. de azúcar.
4 huevos.
Brandy.
Para el relleno:
50g. de mantequilla.
200g de chocolate de cobertura.
200g de nata líquida.
Unas gotas de esencia de vainilla.
PREPARACIÓN:
Bizcocho:
En un bol batimos las yemas de los huevos con el azúcar y una pizca de sal hasta que estén bien cremosas y un poco blanquecinas. Montar las claras a punto de nieve y añadir a la masa anterior con movimientos suaves y envolventes. Agregamos la harina previamente tamizada y mezclarlo suavemente. Cubrir una bandeja para el horno con papel sulfurizado y extender la masa.
COCCIÓN:
Con el horno previamente calentado a 180º cocemos durante 12 minutos.
Una vez esté cocido, lo sacamos del horno y colocamos el bizcocho sobre un paño y lo rociamos o pintamos con brandy.
RELLENO:
Fundir el chocolate con la mantequilla. Una vez el chocolate fundido, añadimos la nata y unas gotas de esencia de vainilla; lo mezclamos todo bien mezclado. Con la ayuda de una espátula, cubrimos toda la base. Una vez cubierta, enrollamos el tronco y espolvoreamos azúcar glas.








No hay comentarios:

Publicar un comentario