lunes, 13 de febrero de 2012

PASTIS DE SANT VALENTÍ

















INGREDIENTS:
Per a la massa:
80g. de farina. (x3)
100g. de sucre. (x3)
4 ous. (x3)
Per al farcit 1:
250g de nata per muntar.
Per al farcit 2:
500g de maduixes.
250g de nata per muntar.
Per al farcit 3:
250g de nata per muntar.
125g de xocolata de cobertura.
75g de mantega.
PREPARACIÓ:
Primer preparem les tres bases de pa de pessic.
Separem els rovells de les clares. Muntem les clares a punt de neu. En un bol batem els rovells amb el sucre fins que quedin cremoses i blanquinoses. Afegim les clares a punt de neu i barregem amb cura i amb moviments envoltants. Ara afegim la farina prèviament tamisada i barregem suaument. Cobrim una safata del forn amb paper sulfuritzat i aboquem la massa. L’estenem bé fins que ens quedi una base d’1 centímetre de gruix. Posem la safata al forn prèviamente escalfat a 180º i deixem coure 12 minuts. El retirem del forn i el posem de cap per avall a sobre d’un drap per poder retirar el paper de la base. Deixem refrendar.
Mentre es cou la primera base anem preparant la massa per la segona i així fins a tenir les tres.
FARCIT 1:
Muntar la nata i estendre-la sobre la primera base fin que quedi una base uniforme. A sobre li posem la segona base.
FARCIT 2:
Netegem les maduixes i en traiem la cua. Les tallem en quatre trossos i les passem per la batedora.
Muntem la nata, hi afegim les maduixes batudes i l’estemen sobre la segona base fins que quedi una capa uniforme. A sobre li col·loquem la trecera base.
FARCIT 3:
Fondre la xocolata amb la mantega i mentre es refreda, muntem la nata. Ho barregem suaument fins que ens quedi ben barrejat i ho aboquem sobre la tercera base i repartim fins que ens quedi una capa uniforme.

L’ordre dels farcits va a gust de cada un, jo he posat el farcit de nata i maduixa a sobre per poder adornar-lo amb maduixa.


El posem al congelador i cuan estigui completament congelat el tallem en porcions individuals. Tallem en la forma que més ens agradi quadrats, triangle etc.

Unes dues hores abans de servir el traiem del congelador i decorem cada porció amb mitja maduixa.





INGREDIENTES:
Para la masa:
80g. de harina. (x3)
100g. de azúcar. (x3)
4 huevos. (x3)
Para el relleno 1:
250g. de nata para montar.
Para el relleno 2:
500g de fresas.
250g de nata para montar.
Para el relleno 3:
125g de chocolate de cobertura.
250g de nata pa amontar.
75g de mantequilla.
PREPARACIÓN:
Primero preparamos los tres bizcochos de pan de pellizco que nos servirán de base.
Separamos las yemas de las claras. Las claras las montamos a punto de nieve. Mezclamos las yemas con el azúcar hasta que queden cremosas y blanquecinas. Añadimos las claras a punto de nieve y mezclamos con cuidado y con movimientos envolventes. Ahora añadimos la harina previamente tamizada y mezclamos suavemente. Cubrimos una bandeja del horno con papel sulfurizado y vertemos la masa. La extendemos bien hasta que nos quede una base de aproximadamente 1 centímetro de grosor. Ponemos la bandeja en el horno previamente calentado a 180º y dejamos cocer durante 12 minutos. Lo retiramos del horno y ponemos el bizcocho boca abajo encima de un trapo para poder retirar el papel de la base. Dejamos enfriar.
Mientras se cuece el primer bizcocho vamos preparando la masa para el segundo y así hasta tener las tres bases.
Relleno 1:
Montar la nata y extenderla sobre la primera base hasta que quede una capa uniforme. Encima le ponemos la segunda base.
Relleno 2:
Limpiamos las fresas y les quitamos el rabo. Las cortamos en cuatro trozos y las pasamos por la batidora.
Montamos la nata, le añadimos las fresas batidas y la extendemos encima de la segunda base hasta que quede una capa uniforme. Encima le colocamos la tercera base.
Relleno 3:
Fundir el chocolate con la mantequilla y mientras se enfría, montamos la nata. Lo mezclamos suavemente hasta que nos quede bien mezclado y lo vertemos encima de la tercera base y repartimos hasta que nos quede una capa uniforme.

El orden de los rellenos va a gusto de cada uno yo he puesto el relleno de fresa encima para adornarlo con fresa.


Lo ponemos en el congelador y cuando este completamente congelado lo cortamos en porciones individuales. Cortamos en la forma que más nos guste, cuadrado, triangulo etc.
Unas dos horas antes de servir lo sacamos del congelador y adornamos cada porción con media fresa.




No hay comentarios:

Publicar un comentario