INGREDIENTS:
Per persona
150g. de maduixots.
Sucre.
Vinagre.
Gelat de iogurt. (una bola).
PREPARACIÓ:
Treure de la cua als maduixots, rentar-los i trocejar-los. Els posem en un bol amb el sucre i una mica de vinagre durant una hora perquè treguin força suc. Llavors els passem per el turmix. Posem una bola de gelat en una tassa de postres i afegim el suc dels maduixots. Està preparat per a servir. Es poden preparar els maduixots abans de dinar o sopar i acavar de preparar el postre abans de servir-lo.
INGREDIENTES:
Por persona
150g. de fresones.
Azúcar.
Vinagre.
Helado de yogurt. (una bola)
PREPARACIÓN:
Quitamos el rabito a los fresones, los lavamos y los troceamos. Los ponemos en un recipiente con azúcar y un chorrito de vinagre durante una hora para que saquen su jugo. Luego las pasamos por el túrmix. Ponemos una bola de helado en una copa de postre y añadimos el jugo de los fresones. Ya esta listo para servir. Se pueden preparar los fresones antes de comer y preparar justo antes de servir los postres.
No hay comentarios:
Publicar un comentario