lunes, 26 de marzo de 2012

TEMPTACIÓ DE MADUIXA I XOCOLATA






INGREDIENTS:
500g de maduixes.
100g de xocolata de cobertura.

PREPARACIÓ:
Netegem les maduixes i deixem que s’aixuguin.
Fondra la xocolata al microones o al bany maria.
Quan les maduixes estiguin ben aixutes, les puncem una a una amb un escuradents i les anem banyant amb la xocolata, només fins a la meitat.







Si tenim on clavar es escuradents (com ara un tros de porexpan) les hi clavem i les posem a la nevera per que es refredi la xocolata, si no,  les anem posant en una safata o plat. Quan estiguin totes, les guardem a la nevera.


 
Les servirem ben fredes.





INGREDIENTES:
500g de fresas.
100g de chocolate de cobertura.
PREPARACIÓN:
Limpiamos las fresas y dejamos que se sequen.
Fundir el chocolate al baño maría o en el microondas.
Cuando las fresas estén bien secas, una a una las vamos bañando con el chocolate, solo hasta la mitad; las vamos poniendo en una bandeja o plato. Cuando estén todas, las guardamos en el frigorífico.
Las serviremos bien frías

2 comentarios: