INGREDIENTS:
500g de maduixes.
100g de xocolata de cobertura.
Netegem les maduixes i deixem que s’aixuguin.
Fondra la xocolata al microones o al bany maria.
Quan les maduixes estiguin ben aixutes, les puncem una a una amb un escuradents i les anem banyant amb la xocolata, només fins a la meitat.
Si tenim on clavar es escuradents (com ara un tros de porexpan) les hi clavem i les posem a la nevera per que es refredi la xocolata, si no, les anem posant en una safata o plat. Quan estiguin totes, les guardem a la nevera.
Si tenim on clavar es escuradents (com ara un tros de porexpan) les hi clavem i les posem a la nevera per que es refredi la xocolata, si no, les anem posant en una safata o plat. Quan estiguin totes, les guardem a la nevera.
Les servirem ben fredes.
INGREDIENTES:
500g de fresas.
100g de chocolate de cobertura.
PREPARACIÓN:
Limpiamos las fresas y dejamos que se sequen.
Fundir el chocolate al baño maría o en el microondas.
Cuando las fresas estén bien secas, una a una las vamos bañando con el chocolate, solo hasta la mitad; las vamos poniendo en una bandeja o plato. Cuando estén todas, las guardamos en el frigorífico.
Las serviremos bien frías
Dara. T'animo ha fer la sara, endavant.
ResponderEliminarUna abraçada!!!
pots estar ben segur que la faré, i altres coses també
ResponderEliminar