INGREDIENTS:
500g de cireres.
150g de xocolata de cobertura.
PREPARACIÓ:
Netegem les cireres i deixem que s’aixuguin. Fonem la xocolata al bany maria o al micrones.
Una a una, anem banyant les cireres amb la xocolata però sense submergir-les del tot, deixem que caigui la xocolata sobrant i les anem posant en un plat cobert amb paper d’alumini. Després les posem a la nevera perquè es refredin.
Les servirem ben fredes.
INGREDIENTES:
500g de cerezas.
150g de chocolate de cobertura.
PREPARACIÓN:
Limpiamos las cerezas y dejamos que de sequen.
Fundir el chocolate al baño maría o en el microondas.
Una a una, vamos bañando las cerezas con el chocolate pero sin sumergirlas del todo, dejamos que caiga el chocolate sobrante y las vamos depositando en un plato cubierto con papel de aluminio. Luego las ponemos en la nevera para que se enfríen.
Las serviremos bien frías.
quin nom més suggerent nen ! quina bona pinta !!!! jo en vull ! :) petó !
ResponderEliminar