martes, 31 de enero de 2012

PA DE PESSIC






INGREDIENTS:
125g. de farina.
125g. de sucre fi.
6 ous. 
PREPARACIÓ:
En un bol batem els rovells dels ous amb el sucre fins que estiguin ben cremoses i una mica blanquinoses. Muntar les clares a punt de neu i afegir a la massa anterior amb moviments suaus i envoltants. Afegim la farina prèviament tamisada i barrejar suaument. Posem la pasta en un motlle untat amb mantega i enpolvorat amb farina i cap al forn.
COCCIÓ: 
Amb el forn prèviament escalfat a 180 º coem durant 30 - 40 minuts. Un cop estigui cuit, el traiem del forn i deixem que es refredi. Un cop fred, l’enpolvorem amb sucre glas.






INGREDIENTES:
125g. de harina.
125g. de azúcar fino.
6 huevos.
PREPARACIÓN:
En un bol batimos las yemas de los huevos con el azúcar hasta que estén bien cremosas y un poco blanquecinas. Montar las claras a punto de nieve y añadir a la masa anterior con movimientos suaves y envolventes. Agregamos la harina previamente tamizada y mezclarlo suavemente. Ponemos la masa en un molde untado con mantequilla y enharinado y al horno.
COCCIÓN:
Con el horno previamente calentado a 180º cocemos durante 30 - 40 minutos.
Una vez esté cocido, lo sacamos del horno y dejamos que se enfríe. Una vez esté frío lo espolvoreamos con azúcar glas.

1 comentario:

  1. Hola Josep. el que no veig es que porti llevat, es possible ?, es que elveig molt gros per no porta.

    ResponderEliminar