INGREDIENTS:
125g. de farina.
125g. de sucre fi.
6 ous.
PREPARACIÓ:
En un bol batem els rovells dels ous amb el sucre fins que estiguin ben cremoses i una mica blanquinoses. Muntar les clares a punt de neu i afegir a la massa anterior amb moviments suaus i envoltants. Afegim la farina prèviament tamisada i barrejar suaument. Posem la pasta en un motlle untat amb mantega i enpolvorat amb farina i cap al forn.
COCCIÓ:
Amb el forn prèviament escalfat a 180 º coem durant 30 - 40 minuts. Un cop estigui cuit, el traiem del forn i deixem que es refredi. Un cop fred, l’enpolvorem amb sucre glas.
INGREDIENTES:
125g. de harina.
125g. de azúcar fino.
6 huevos.
PREPARACIÓN:
En un bol batimos las yemas de los huevos con el azúcar hasta que estén bien cremosas y un poco blanquecinas. Montar las claras a punto de nieve y añadir a la masa anterior con movimientos suaves y envolventes. Agregamos la harina previamente tamizada y mezclarlo suavemente. Ponemos la masa en un molde untado con mantequilla y enharinado y al horno.
COCCIÓN:
Con el horno previamente calentado a 180º cocemos durante 30 - 40 minutos.
Una vez esté cocido, lo sacamos del horno y dejamos que se enfríe. Una vez esté frío lo espolvoreamos con azúcar glas.
Hola Josep. el que no veig es que porti llevat, es possible ?, es que elveig molt gros per no porta.
ResponderEliminar