INGREDIENTS:
Cubanos. ( els que he fet servir son de 11cm x 3,5 de diàmetre )
250g de xocolata blanca. (millor tenir-ne de mes per si en falta).
Farcit de trufa:
Per cada tres cubanos:
200cl de nata.
16g de mantega.
33g de xocolata de cobertura negra.
Per decorar:
Fideus de xocolata
Fideus de sucre de colors
Primer desfem la xocolata blanca al microones, en sessions de 10 segons fins que estigui desfeta. Ara agafem els cubanos un a un i els banyem amb la xocolata i deixem que s’escorri la xocolata sobrant. A la meitat hi posem fideus de xocolata, així ens quedaran agafats. Els guardem a la nevera una estona fins que tinguem la trufa a punt, així la xocolata torna a quedar solida.
Per fer la trufa, desfem la mantega amb la xocolata negra. Muntem la nata i l’afegim a la xocolata i remenen suaument fins que ens quedi tot ben barrejat.
Posem la trufa dins d’una màniga pastissera i ja podem omplir els cubanos. Jo els poso drets amb un trosset de paper d’alumini a la base i un cop ple el poso planer. Quan estiguin tots plens, desfem una mica de xocolata negra i amb una màniga pastissera fem una sanefa als que no hi hem posat fideus de xocolata, al damunt de la sanefa i posem uns fideus de sucres de colors.
INGREDIENTES:
Cubanos (los que he utilizado son de 11 cm x 3,5 de diámetro).
250g de chocolate blanco (mejor tener de más por si nos falta).
Relleno de trufa:
Por cada tres cubanos:
200cl de nata.
16g de mantequilla.
33g de chocolate de cobertura negro.
Para decorar:
Fideos de chocolate.
Fideos de azúcar de colores.
Primero fundir el chocolate blanco en el microondas, en sesiones de 10 segundos hasta que nos quede bien fundido. Cogemos los cubanos uno a uno y los bañamos en el chocolate blanco y dejamos escurrir. A la mitad de los cubanos les ponemos fideos de chocolate por encima, así se quedaran pegados. Los guardamos en la nevera para que solidifique el chocolate. Mientras preparamos la trufa.
Fundir el chocolate negro con la mantequilla y mezclarlo muy bien. Montar la nata y añadirla al chocolate, removiendo suavemente hasta que nos quede todo bien mezclado.
Con una manga pastelera rellenar los cubanos.
Para decorar la mitad que no les hemos puesto fideos de chocolate, fundimos un poco de chocolate de cobertura negro y con la ayuda de una manga pastelera les hacemos unas líneas y seguidamente espolvoreamos fideos de azúcar de colores
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